sreda, 2. maj 2012

Svet poln naključij - fotokopija?

4 komentarji:

  1. Prosim, da takoj umaknete mojo sliko iz vaše strani!

    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vaša želja je moj ukaz. P.S. se opravičujem tistemu, ki sem ga pravkar citirala, ampak res se ne spomnim komu pripada ta stavek.

    Gospa Klavdija se Vam iskreno opravičujem, če sem kakorkoli s svojo objavo Vaše slike na mojih straneh posegla v Vašo zasebnost. Resnično mi je vse Vaše delo zelo všeč in bila sem prepričana, da ne boste imeli nič proti, če objavim fotografijo enega od vaših prekrasnih izdelkov in tako še dodatno pripomorem k promociji Vašega prekrasnega bloga.

    Spletne strani na katerih se trenutno nahajate ne služijo komercialnemu namenu (jaz s tem ne služim denarja) in so vsi tutoriali na njem samo zbir posameznih navodil na katera naletim, ko brskam po svetovnem spletu.

    Se še enkrat opravičujem za poseg v vašo zasebnost in Vas lepo pozdravljam.
    Angel s krili

    OdgovoriIzbriši
  3. Gospa Angel s krili
    (hecno ime, le od kje potreba po taki lastni inerpretaciji?)

    Torej:

    1.)Prosila sem vas, da umeknete mojo sliko in s tem link do mojega bloga, kar še niste storili...zato vas sedaj naprošam že drugič in vam dajem 48 urni rok!(v tretje se ne bom več obračala na Vas!)

    2.jaz nisem Damjan Murko in se ne držim načela: "Vsaka reklama je dobra, samo da je"...zato ne razumem od kje vam vaše prepričanje, da meni delate reklamo na vaši stran (na desni imate št. ogledov strani...pri meni je na levi, če ga boste iskali!... in št. se krepko razlikujeta!)

    3.moja slika mojih izdelkov (in link, do moje objave o moji interpretaciji Frey willeja) z objavljenim tutorialom, nima popolnoma nobene zveze, zato mi je vaša povezava mene(oz.Polypatchwork tehnike) z omenjenim tutorialom popolna enigma.

    Se pa sprašujem, če se avtorica tutoriala strinja, da njeno delo oglašujete pod mojo sliko?
    Sej veste, da je vsako avtorsko delo (tudi brezplačno!) intelektualna lastnina, ne?

    Ste tole njeno prošnjo //citiram//:

    Note aux Utilisateurs des tutos : je suis attachée à l'idéologie démocratique du net de partage des compétences et expériences. C'est pourquoi mes "tutos sont gratos" (c'est pour la rime). Cependant, merci d'être suffisamment MORAL pour faire référence au blog des Ethiopiques si vous exposez sur votre blog une technique ou un modèle directement inspiré d'un de ces tutos ! La moindre des choses étant, me semble-t-il, de me mettre dans vos liens.
    Cette exigence ne concerne pas, évidemment, les techniques hyper connues et dont je ne suis pas l'auteur comme, par exemple, le Hidden Magic, les canes fleurs, l'effet céramique, le transfert d'images notamment. Bon fimotage.
    Hélène.

    //konec citata//...upoštevala?

    4.v vednost: print screen tele vaše objave imam shranjen ;-)

    Tudi jaz vas lepo pozdravljam in vam želim vse dobro še naprej.


    PS: Najlepše vam pa bo, če z menoj ne boste češenj zobali...verjemite!

    OdgovoriIzbriši
  4. Klavdija, res se nimam časa, niti volje ukvarjati z Vašim hobijem kjer se vedno znova kot Don Kihot borite z mlini na veter za oslovo senco. Očino tudi jaz ne bom nikoli razumela ljudi, ki živijo na svojem nivoju čustvene inteligence.

    Želim Vam veliko sreče v življenju in obilo uspeha pri Vašem nadalnjem ustvarjanju.

    P.S. Temo pa zaklepam za komentiranje, ker ima blog čisto drugo poslanstvo.

    OdgovoriIzbriši
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...